Kontejnery v lyžařském středisku SKALKA

Využití kontejneru je velmi různorodé, můžete jej používat pro osobní účely (bydlení, zahradní chatka), ale i pro firemní účely (prostory pro zaměstnance, prodejny). Právě pro účely podnikání, kdy potřebujete co nejrychleji vytvořit prostor, je kontejner správná volba. Své o tom ví iv lyžařském středisku Skalka arena u města Kremnica.

Ačkoli to tak venku nemusí vypadat, ale zimní sezóna je v plném proudu. K tomuto ročnímu období bezpochyby patří lyžování. Oblíbený zimní sport pro miliony lidí po celém světě. Jedním z míst, kde se můžete vybrat sjíždět skvěle připravené svahy je právě již zmiňované Lyžařské středisko Skalka arena, které se nachází v pohoří Velké Fatry v Kremnických vrších nedaleko královského města Kremnica.

V tomto areálu najdete přes 5 km sjezdovek, které uspokojí i ty nejnáročnější lyžaře. Velkou výhodou je také bezplatné parkování přímo pod lanovkou. Nezapomínají také na nadšence snowboardingu, pro které je zde dostatek prostoru. Pro milovníky běžeckého lyžování je připraveno více než 50 km běžeckých tras. Ve skiareálu najdete také lyžařskou školu a školku pro Vaše děti.

Kontajner typu D je správna voľba

Právě prostor lyžařské školy prošel změnou, nově ji najdete v kontejneru typu D, který dodala naše firma. Jedná se o obytný kancelářský kontejner v antracitové barvě, s kazetovým obkladem s imitací dřeva, který byl upraven na míru dle požadavků zákazníka. Jedním z požadavků bylo použití velkoformátových oken.

Další kontejner stejného typu byl dodán pro zázemí půjčovny lyží. Zajímavostí je, že tento kontejner byl spojen ze dvou modulů. Montáž těchto kontejnerů probíhala přímo ve skiareálu Skalka. Kontejnery díky svému designu přirozeně zapadly do okolí a nijak nenarušují tento prostor. Přesvědčit se o tom můžete sami.

kontejnery v lyžařském středisku Skalka
kontejnery v lyžařském středisku Skalka
kontejnery v lyžařském středisku Skalka

Obytný kontejner bývá také součástí modulárního systému výstavby. Lze tedy použít k bydlení jeden samostatný kontejner, nebo jednotlivé buňky skládat k sobě a vytvářet tak modulární stavby. Nejznámější a nejzakládanější příklady těchto sestav lze vidět na stavbách jako dočasné zázemí dělníků - tzv. stavební buňky. K osazení takového obytného kontejneru není ve většině případů nutné stavební povolení, ale postačí ohlášení stavebnímu úřadu.

Kontejnery od nás mají

  • atb
  • betonárna
  • capital
  • Elastoria
  • ip
  • Kobex
  • LIDL
  • mms wood
  • Silnice a mosty
  • skb