Skladové kontejnery: Praktické řešení pro všechny potřeby

V aktuálním obdobím, kdy roste potřeba prostoru pro uskladnění různých věcí, se skladové kontejnery stávají stále populárnější volbou jak pro jednotlivce, tak pro firmy. Bez ohledu na to, zda potřebujete uložit domácí nářadí, zboží pro vaši firmu nebo produkty pro váš e-shop, skladové kontejnery představují praktické, bezpečné a efektivní řešení.

Rychlé a jednoduché řešení

Skladové kontejnery představují nejrychlejší a nejlepší způsob, jak získat další skladovací prostor. S jejich univerzálností je možné je využít kdekoliv a kdykoliv. S rozměry 2,2 metru na šířku a výšku a délkou od 2 do 6 metrů nabízí dostatek prostoru pro různé potřeby.

skladový kontejner

Montáž skladového kontejneru

Montáž skladového kontejneru typu C je jednoduchá a vyžaduje minimální nářadí. Stačí klíč číslo 17, klíč T40 a šroubovák. Díky pozinkovaným profilům a trapézovému plechu je kontejner odolný a pevný.

Využití skladových kontejnerů:

Kontejnery jsou ideálním řešením pro širokou škálu potřeb v různých prostředích. Jejich flexibilita a praktičnost umožňují využití v mnoha situacích:

Pro domácnosti: Skladové kontejnery jsou ideálním řešením pro ukládání sezónních věcí, nářadí, zahradního vybavení a dalších domácích potřeb. Pomáhají udržovat věci organizované, chráněné a snadno dostupné.

Pro firmy: Firmy využívají skladové kontejnery k optimalizaci skladování zboží, rozšíření kancelářského prostoru nebo zjednodušení procesů distribuce a logistiky. Poskytují rychlý a efektivní způsob, jak získat další skladovací kapacitu nebo přizpůsobit prostor novým potřebám.

Pro e-shopy: Kontejnery představují efektivní řešení pro skladování zboží, rychlé zpracování objednávek a flexibilitu v reakci na sezónní změny poptávky. Pomáhají udržet skladové prostory organizované a umožňují rychlou expedici zboží zákazníkům.

Tato multifunkčnost a praktičnost činí skladové kontejnery nezbytným prvkem pro efektivní uskladnění a organizaci v různých oblastech života a podnikání. Bez ohledu na potřeby a prostorové omezení, skladové kontejnery poskytují flexibilní a spolehlivé řešení pro uchování a ochranu vašich věcí.

Nabídka kontejnerů

Společnost Kontejnery ABC nabízí širokou škálu skladových a lodních kontejnerů, které splňují potřeby jednotlivců i firem. S různými velikostmi a typy kontejnerů poskytuje flexibilní a kvalitní řešení pro skladování. Bez ohledu na vaše potřeby, Kontejnery ABC jsou tu, aby vám pomohly získat efektivní a bezpečný prostor pro vaše věci a vybavení.

alternativní bydlení budoucnosti

Skladový kontejner typu C:

Charakteristika:

- Jednoduchá montáž a demontáž.

- Velmi rychlé zajištění skladovacího prostoru.

- Ocelová konstrukce z trapézového plechu T-35.

- Pevná podlaha a stěny z trapezového plechu, poskytující stabilitu a odolnost.

- Dvoukřídlé dveře s uzamykatelnou kličkou a závorou.

Technické specifikace:

- Rozměry: 2,2 m šířka x 2,2 m výška x délka od 2 m do 6 m.

- Podlaha: pozinkované ocelové profily 60 × 40 mm, tloušťka stěny 2 mm, deska tloušťka 32 mm.

- Boční stěny: trapézový plech pozinkovaný T-35 (0,75 mm), pozinkované profily 60×40 mm, tloušťka stěny 2 mm.

- Dveře: dvoukřídlé, trapézový plech T-35, uzamykatelné na klíč.

- Střecha: pozinkovaný plech T-35, pozinkované profily 60x40mm, tloušťka stěny 2 mm.

- Nosnost podlahy: 750 kg/m2.

Kontejnery od nás mají

  • atb
  • betonárna
  • capital
  • Elastoria
  • ip
  • Kobex
  • LIDL
  • mms wood
  • Silnice a mosty
  • skb